Celestial Impact Forum Index
Author Message

<  Support  ~  game_win.dll

boogeh
Posted: Fri May 16, 2008 2:49 pm Reply with quote
Joined: 16 May 2008 Posts: 3
when i open ci.exe this shows up:

-------- Celestial Impact v1.00 --------
Build: WIN32-IA-32-RELEASE May 6 2008 17:34:44
Starting Celestial Impact at: 2008-05-16 15:48:58
Command line: ""
Get system info...
CPU: 1 GenuineIntel 2390 MHz with MMX & SSE
Mem: 511 MB Free: 26 MB
OS: 5.1
Startup File System...
Current Path: "I:/ci/"
........... Base_Imp ...........
Loading pack files...
Loaded "game.pack" (cs: 000385D5) (1206 files in 47 msec)
Loading Game Module: "game"...
ERROR: Sys_LoadGameModule: Could not LoadLibrary from "game_win.dll" (r: 14001)
ERROR: Could not load game module
View user's profile Send private message
coorn
Posted: Fri May 16, 2008 2:51 pm Reply with quote
Developer Joined: 23 Jun 2007 Posts: 23 Location: Stockholm, Sweden
Thx for the supprot, this is the most serious bug in 1.00, 1.01 will be out soon Smile
View user's profile Send private message
creamola
Posted: Fri May 16, 2008 3:18 pm Reply with quote
Developer Joined: 04 Apr 2007 Posts: 136 Location: Stockholm, Sweden
What he is trying to say is that we are currently investigating that bug and hopefully we can soon release a patch that fixes it.

Thanks for the report

_________________
Daniel Wikell
Game Design, 2D art and the rest of the stuff that noone else does
Celestial Impact
View user's profile Send private message
boogeh
Posted: Fri May 16, 2008 3:48 pm Reply with quote
Joined: 16 May 2008 Posts: 3
alright then, i hope it'll be out soon.
View user's profile Send private message
coorn
Posted: Sat May 17, 2008 12:17 am Reply with quote
Developer Joined: 23 Jun 2007 Posts: 23 Location: Stockholm, Sweden
QUICK FIX: <link> <--- download and put in you ci.exe folder

edit: removed link as it is no longer valid
View user's profile Send private message
boogeh
Posted: Sat May 17, 2008 8:53 pm Reply with quote
Joined: 16 May 2008 Posts: 3
ye works now thanks.

Though the game lags like crazy, whats up with that? Is it lan only? or.. I got pings like 350+
View user's profile Send private message
creamola
Posted: Sat May 17, 2008 9:25 pm Reply with quote
Developer Joined: 04 Apr 2007 Posts: 136 Location: Stockholm, Sweden
That completely depends on where you live and where the servers are located. Currently we are hosting 3 servers in Sweden and 3 servers in USA, Texas.

If you have bad ping on those you have to convince someone living closer to you to start hosting some servers.

_________________
Daniel Wikell
Game Design, 2D art and the rest of the stuff that noone else does
Celestial Impact
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum